Vontobel short ASML turbo

Turbo Trade van de Week: Vontobel Turbo Short ASML

We zien neerwaartse potentie in de Waferstepperfabrikant ASM Lithography (tickersymbol ASL). De koers van dit belangrijkste AEX-fonds is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. De waardering gemeten in koers/winst-verhouding is daarbij ook fors gestegen naar 58. De verwachtingen van beleggers zijn dus hooggespannen. Een daling lijkt ons dan ook meer waarschijnlijk dan een verdere forse stijging. We spelen hierop in door het kopen van een (BEST) Turbo Short van Vontobel.

Vontobel short ASML turbo

Met andere woorden: de waarde van de Turbo Short neemt toe als de koers van ASML daalt. Hoe sterk de koers van de Turbo meebeweegt met de koers van de onderliggende waarde, hangt af van de hefboom.

We kiezen deze keer voor een BEST Turbo Long, waarbij het financieringsniveau en het stop-loss-niveau op hetzelfde niveau liggen. Met andere woorden: als de koers van ASML het stop-loss-niveau van de BEST Turbo aantikt, wordt dit product beëindigd en gaat de investering dus verloren.

Het maximale risico bedraagt de investering, terwijl het opwaarts potentieel dus onbeperkt is. Turbo’s en BEST Turbo’s van Vontobel zijn verhandelbaar bij MEXEM en zijn eenvoudig te vinden via de ISIN-code. Als je nog geen handelspermissies hebt voor hefboomproducten, dan moet je die eerst ‘aanzetten’.

Transactie: 
We kopen: Vontobel BEST Turbo Short ASML met ISIN Code: DE000VQ9WPR1 @ 11,17 euro
Knock-out level: 777.8115 euro
Hefboom: 6,04

Aantal kunt u zelf bepalen. De verstrekte posities die wij daadwerkelijk hebben ingenomen zijn geen expliciet beleggingsadvies en hebben slechts een educatief karakter.

“Further details and the prospectus are available at certificates.vontobel.com.”

https://beursproducten.vontobel.com/NL/NL/Home?utm_source=optieacademy_nl&utm_medium=optieacademy_nl&utm_campaign=DI_jahreskooperation_nl_nl&utm_term=homepage&utm_content=link_artikel

 

Wij wensen u veel succes met beleggen!

OptieAcademy
Met een beperkt risico naar een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl

 

Disclaimer Vontobel

 

Deze informatie is noch een beleggingsadvies, noch een aanbeveling voor een belegging of beleggingsstrategie, maar een aankondiging. De volledige informatie over de effecten, in het bijzonder de structuur en risico’s in verband met een belegging, wordt beschreven in het basisprospectus en de definitieve voorwaarden. De documenten en het document met essentiële essentieel informatiedocument worden gepubliceerd onder de productlink en op de website van de uitgevende instelling, Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Duitsland, prospectus.vontobel.com. Effecten zijn producten die niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen zijn.

 

https://beursproducten.vontobel.com/NL/EN/Product/DE000VQ9WPR1?ReturnUrl=%2fNL%2fEN%2fProducts%2fFind_Products%2fLeverage_products%3fDerivativeTypeGuid%3dBEST-Turbo%25e2%2580%2599s%26UnderlyingShortNameFinderFieldKey%3de83ff6fc-5466-469f-bd65-fd624859d30d%26ParticipationTypeFinderGroup%3d2%26PageSize%3d20&FromPath=Products–Product+Search–Leverage+Products–

 

Geef een reactie