Optie Trade van de Week: Inspelen op stijging Schlumberger met Call Spread

Het aandeel is aanbeland bij de onderkant van een driehoek. Het aandeel heeft steun gevonden rond de $65 en we verwachten een rustige stijging richting $70. We zetten een september callspread op.

Schlumberger
SLB

Toelichting:
We zien stijgingspotentieel in Schlumberger (tickersymbol: SLB) dat een market cap van $93 miljard heeft en een dividendrendement van 3%. Schlumberger is ’s werelds toonaangevende leverancier voor de olie- en gasindustrie.

Read More

Optie Trade van de Week: Short put op GMS

Voor onze VERS-portefeuille abonnees hebben we onlangs een Optie Trade: Geschreven Put op GMS aangereikt. Inmiddels is de premie al voor ongeveer 50% verdampt wat in het voordeel is van de optieschrijver.

Het Amerikaanse Gypsum Management & Supply (NYSE-Tickersymbol: GMS) heeft een marketcap van ongeveer $1 miljard. GMS Inc. distribueert in de Verenigde Staten en Canada wandbekleding, systeemplafonds en aanverwante bouwproducten. Het bedrijf biedt wandplaatproducten aan; en plafondproducten, met inbegrip van zwevende minerale vezels, zachte vezels, en metaalplafondsystemen hoofdzakelijk gebruikt in bureaus, hotels, de ziekenhuizen, kleinhandelsfaciliteiten, scholen, en diverse andere commerciële en institutionele gebouwen.

Read More

Optie Trade van de Week: Geschreven Put op Johnson & Johnson

Ten aanzien van healthcare fonds Johnson & Johnson (JNJ) dat een dividendrendement heeft van circa 3% blijven we bullish (positief) gestemd . We schrijven een out of the money put met expiratie 13 juli, dus net voor de cijfers van 17 juli.


Zo profiteren we van een zijwaartse tot licht stijgende markt. JNJ is eind mei teruggezakt tot onder de $120 wat een stevige steunzone is. Weerstand kunnen we vinden op $125. Huidige koers JNJ: $124,04.

Read More