Optie Trade van de Week: Short Call Facebook

We schrijven een out of the money call op het Amerikaanse Social Mediafonds Facebook (tickersymbol FB). Het aandeel is de afgelopen maanden aanzienlijk gestegen naar een all time high van $195 waar de weerstand ligt, terwijl steun op $167 te vinden is. Wij verwachten niet dat de $200 snel wordt aangetikt en we verwachten eerder een zijwaarts verloop. Huidige koers FB: $182,60

Kroger: een aandeel dat goed en goedkoop is

Het is en blijft een moeilijke opgave voor elke waardebelegger. Welk aandeel ziet er alleen maar goedkoop uit en welk aandeel is niet alleen goedkoop maar ook nog eens koopwaardig? Cor Wijtvliet heeft het voor u uitgezocht, waaronder onder meer Kroger naar voren kwam.

Het aanbod van goedkope aandelen is zelfs in deze markt groot. Veel retailaandelen hebben een koers-winstverhouding van 10X of nog minder. Automobielbedrijven als Ford en General Motors zijn spotgoedkoop. Ook in andere sectoren waar een verregaande transformatie op stapel staat, zoals bij office Supplies of olie & Gas, zijn aandelen te vinden die er goedkoop uitzien.

Read More