RDA long vontobel

Turbo Trade van de Week: Vontobel Turbo Long Royal Dutch Shell

We zien potentie in olieconcern Royal Dutch Shell (tickersymbol RDA). De koers van Royal Dutch Shell is achtergebleven bij andere oliefondsen. Dit oliefonds vinden we ook nog vrij laag gewaardeerd met een (forward) koers/winst-verhouding van 9 en een dividendrendement van 3,5%. We zien nog voldoende stijgingspotentieel in dit aandeel bij de hoge olieprijzen.

RDA long vontobel

We willen inspelen op een koersstijging met een beperkt risico. Dat kan door middel van het kopen van een Turbo Long van Vontobel.

Met andere woorden: de waarde van de Turbo Long neemt toe als de koers van Royal Dutch Shell stijgt. Hoe sterk de koers van de Turbo meebeweegt met de koers van Royal Dutch Shell, hangt af van de hefboom.

We kiezen deze keer voor een BEST Turbo Long, waarbij het financieringsniveau en het stop-loss-niveau op hetzelfde niveau liggen. Met andere woorden: als de koers van Royal Dutch Shell het stop-loss-niveau van de BEST Turbo aantikt, wordt dit product beëindigd en gaat de investering dus verloren.

Het maximale risico bedraagt de investering, terwijl het opwaarts potentieel dus onbeperkt is. Turbo’s en BEST Turbo’s van Vontobel zijn verhandelbaar bij MEXEM en zijn eenvoudig te vinden via de ISIN-code. Als je nog geen handelspermissies hebt voor hefboomproducten, dan moet je die eerst ‘aanzetten’.

Transactie: 
We kopen: BEST Turbo Long RDA met ISIN Code: DE000VQ2TKN2 @ 3,10 euro
Knock-out level: 14,2443 euro.

Aantal kunt u zelf bepalen. De verstrekte posities die wij daadwerkelijk hebben ingenomen zijn geen expliciet beleggingsadvies en hebben slechts een educatief karakter.

“Further details and the prospectus are available at certificates.vontobel.com.”

https://beursproducten.vontobel.com/NL/NL/Home?utm_source=optieacademy_nl&utm_medium=optieacademy_nl&utm_campaign=DI_jahreskooperation_nl_nl&utm_term=homepage&utm_content=link_artikel

Wij wensen u veel succes met beleggen!

OptieAcademy
Met een beperkt risico naar een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl

Disclaimer Vontobel
Deze informatie is noch een beleggingsadvies, noch een aanbeveling voor een belegging of beleggingsstrategie, maar een aankondiging. De volledige informatie over de effecten, in het bijzonder de structuur en risico’s in verband met een belegging, wordt beschreven in het basisprospectus en de definitieve voorwaarden. De documenten en het document met essentiële essentieel informatiedocument worden gepubliceerd onder de productlink en op de website van de uitgevende instelling, Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Duitsland, prospectus.vontobel.com. Effecten zijn producten die niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen zijn.

Geef een reactie