Introductie Harry Klip

Harry heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Groningen en is in 1990 begonnen als derivatenhandelaar op de optiebeurs. Na voor marktpartijen te hebben gewerkt, heeft hij eind jaren ’90 een eigen marketmakers-bedrijf opgericht. Daarbij heeft hij optiehandelaren opgeleid voor onder andere de voorloper van All Options en Hak options en was hij ook geregeld beursanalist op TV bij RTLZ. Bij Sigma Derivatives en Today’s Beheer en Brokers was hij directeur. In 2011 heeft hij OptieAcademy opgericht en heeft het beursspel gewonnen bij RTLZ.

Introductie Jan Robert Schutte
Sinds 1996 is Jan Robert Schutte actief op de aandelen- en derivatenmarkten. Jan Robert is begonnen als broker en werd vervolgens optiehandelaar op de Optiebeurs. Van 2000 tot 2004 was Jan Robert bij BinckBank verantwoordelijk voor de technische analyse, optiestrategieën en de dagelijkse visie. Daarna heeft hij zich bekwaamd in spread trading van derivaten. In 2011 heeft Jan Robert samen met Harry Klip OptieAcademy opgericht. Jan Robert is technical trader/coach en heeft zich gespecialiseerd in de Ichimoku Cloud Indicator

Algemene info OptieAcademy
OptieAcademy stelt zich ten doel van zowel beginnende als gevorderde beleggers betere optiebeleggers te maken door het aanbieden van gestructureerde producten en diensten. Zij wil haar relaties helpen om op een verantwoorde en efficiënte manier een optie-maal beleggingsresultaat te realiseren.

OptieAcademy
Hillenraad 4
1187DH Amstelveen
info@optieacademy.nl
Kamer van Koophandel: 58717374

Geef een reactie