Vontobel Prosus long

Turbo Trade van de Week: Vontobel Turbo Long op Prosus

We willen inspelen op een koersstijging met een beperkt risico. Dat kan door middel van het kopen van een Turbo Long van Vontobel.

Vontobel Prosus long

Met andere woorden: de waarde van de Turbo Long neemt toe als de koers van Prosus stijgt. Hoe sterk de koers van de Turbo meebeweegt met de koers van Prosus, hangt af van de hefboom.

We kiezen voor een BEST Turbo Long, waarbij het financieringsniveau en het stop-loss-niveau op hetzelfde niveau liggen. Met andere woorden: als de koers van Prosus het stop-loss-niveau van de BEST Turbo aantikt, wordt dit product beëindigd en gaat de investering dus verloren.

Het maximale risico bedraagt de investering, terwijl het opwaarts potentieel dus onbeperkt is. Turbo’s en BEST Turbo’s van Vontobel zijn verhandelbaar bij MEXEM en zijn eenvoudig te vinden via de ISIN-code.

Transactie: 
We kopen: BEST Turbo Long PRX met ISIN Code:  DE000VP2X6S8 @ 1,01 euro
Knock-out level: 66,8453 euro.

Aantal kunt u zelf bepalen. De verstrekte posities die wij daadwerkelijk hebben ingenomen zijn geen expliciet beleggingsadvies en hebben slechts een educatief karakter.

“Further details and the prospectus are available at certificates.vontobel.com.”

https://beursproducten.vontobel.com/NL/NL/Home?utm_source=optieacademy_nl&utm_medium=optieacademy_nl&utm_campaign=DI_jahreskooperation_nl_nl&utm_term=homepage&utm_content=link_artikel

 

Wij wensen u veel succes met beleggen!

OptieAcademy
Met een beperkt risico naar een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl

 

Disclaimer Vontobel

 

Deze informatie is noch een beleggingsadvies, noch een aanbeveling voor een belegging of beleggingsstrategie, maar een aankondiging. De volledige informatie over de effecten, in het bijzonder de structuur en risico’s in verband met een belegging, wordt beschreven in het basisprospectus en de definitieve voorwaarden. De documenten en het document met essentiële essentieel informatiedocument worden gepubliceerd onder de productlink en op de website van de uitgevende instelling, Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Duitsland, prospectus.vontobel.com. Effecten zijn producten die niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen zijn.

 

Geef een reactie