Vontobel Philips Long

Turbo Trade van de Week: Vontobel Turbo Long op Philips

We zien potentie in het onder druk staande Philips (tickersymbol PHIA). Dit Amsterdamse elektronicaconcern, met de roots in Eindhoven, is zich steeds meer gaan richten op de medische sector. We vinden het aandeel op dit moment met een koers onder de 40 euro aantrekkelijk gewaardeerd.

Vontobel Philips Long

We willen inspelen op een koersstijging met een beperkt risico. Dat kan door middel van het kopen van een Turbo Long van Vontobel.
Met andere woorden: de waarde van de Turbo Long neemt toe als de koers van Philips stijgt. Hoe sterk de koers van de Turbo meebeweegt met de koers van Philips, hangt af van de hefboom.

We kiezen deze keer voor een BEST Turbo Long, waarbij het financieringsniveau en het stop-loss-niveau op hetzelfde niveau liggen. Met andere woorden: als de koers van Philips het stop-loss-niveau van de BEST Turbo aantikt, wordt dit product beëindigd en gaat de investering dus verloren.

Het maximale risico bedraagt de investering, terwijl het opwaarts potentieel dus onbeperkt is. Turbo’s en BEST Turbo’s van Vontobel zijn verhandelbaar bij MEXEM en zijn eenvoudig te vinden via de ISIN-code. Als je nog geen handelspermissies hebt voor hefboomproducten, dan moet je die wel eerst ‘aanzetten’.

Transactie: 
We kopen: BEST Turbo Long Philips met ISIN Code:  DE000VP1Z2G1 @ 0,67 euro
Knock-out level: 32,9152 euro.

Aantal kunt u zelf bepalen. De verstrekte posities die wij daadwerkelijk hebben ingenomen zijn geen expliciet beleggingsadvies en hebben slechts een educatief karakter.

“Further details and the prospectus are available at certificates.vontobel.com.”

https://beursproducten.vontobel.com/NL/NL/Home?utm_source=optieacademy_nl&utm_medium=optieacademy_nl&utm_campaign=DI_jahreskooperation_nl_nl&utm_term=homepage&utm_content=link_artikel

Disclaimer:

Deze informatie is noch een beleggingsadvies, noch een aanbeveling voor een belegging of beleggingsstrategie, maar een aankondiging. De volledige informatie over de effecten, in het bijzonder de structuur en risico’s in verband met een belegging, wordt beschreven in het basisprospectus en de definitieve voorwaarden. De documenten en het document met essentiële essentieel informatiedocument worden gepubliceerd onder de productlink en op de website van de uitgevende instelling, Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Duitsland, prospectus.vontobel.com. Effecten zijn producten die niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen zijn.

Wij wensen u veel succes met beleggen!

OptieAcademy
Met een beperkt risico naar een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl

Geef een reactie