Turbo Trade van de Week: Vontobel Apple BEST Turbo Short

We zien neerwaartse potentie in Apple (tickersymbol AAPL). De uitrol van de nieuwe MacBook Pro wordt mogelijk uitgesteld vanwege chiptekorten. Dit meldde DigiTimes op basis van bronnen in de sector. De nieuwe laptop zal nu pas in oktober of zelfs november verschijnen, aldus DigiTimes, terwijl Apple doorgaans september aanhoudt voor de lancering van nieuwe producten.

Apple Vontobel
Ook werd deze week bekend dat Apple de voorwaarden gaat aanpassen die het aan bedrijven stelt die geld vragen voor het gebruik van hun apps. Het wordt voor deze partijen, zoals Netflix en Spotify, gemakkelijker om de verplichte afdracht aan Apple te omzeilen. Kijken we naar de chart en de genoemde nieuwsberichten dan zien we dat er bij Apple sprake lijkt te zijn van vermoeidheidsverschijnselen. We spelen in op een daling door het kopen van een Vontobel Apple BEST Turbo Short.

Met andere woorden: de waarde van deze BEST Turbo Short neemt toe als de koers van Apple daalt. Hoe sterk de koers van de Turbo meebeweegt met de koers van de onderliggende waarde, hangt af van de hefboom.

Het maximale risico bedraagt de investering, terwijl het opwaarts potentieel dus onbeperkt is. Certificates, Turbo’s en BEST Turbo’s van Vontobel zijn verhandelbaar bij MEXEM en zijn eenvoudig te vinden via de ISIN-code. Als je nog geen handelspermissies hebt voor hefboomproducten, dan moet je die eerst ‘aanzetten’.

Transactie: 
We kopen: Vontobel BEST Turbo Short AAPL met ISIN Code: DE000VQ87CC6 @ 1,41 euro
Afstand tot knock-out: 11%

Aantal kunt u zelf bepalen. De verstrekte posities die wij daadwerkelijk hebben ingenomen zijn geen expliciet beleggingsadvies en hebben slechts een educatief karakter.

“Further details and the prospectus are available at certificates.vontobel.com.”

https://beursproducten.vontobel.com/NL/NL/Home?utm_source=optieacademy_nl&utm_medium=optieacademy_nl&utm_campaign=DI_jahreskooperation_nl_nl&utm_term=homepage&utm_content=link_artikel

 

Wij wensen u veel succes met beleggen!

OptieAcademy
Met een beperkt risico naar een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl

 

Disclaimer Vontobel

 

Deze informatie is noch een beleggingsadvies, noch een aanbeveling voor een belegging of beleggingsstrategie, maar een aankondiging. De volledige informatie over de effecten, in het bijzonder de structuur en risico’s in verband met een belegging, wordt beschreven in het basisprospectus en de definitieve voorwaarden. De documenten en het document met essentiële essentieel informatiedocument worden gepubliceerd onder de productlink en op de website van de uitgevende instelling, Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Duitsland, prospectus.vontobel.com. Effecten zijn producten die niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen zijn.

 

https://beursproducten.vontobel.com/NL/NL/Product/DE000VQ87CC6?ReturnUrl=%2fNL%2fNL%2fHefboomproducten%3fDerivativeTypeGuid%3dBEST-Turbo%25e2%2580%2599s%26UnderlyingShortNameFinderFieldKey%3d24feb3ed-dc52-4710-bd79-44745c232dcd%26ParticipationTypeFinderGroup%3d2%26PageSize%3d20&FromPath=Producten–Product+zoeken–Hefboomproducten–

Geef een reactie