Vontobel Turbo Short

Turbo Trade van de Week: Vontobel BEST Turbo Long Alibaba

De afgelopen week kenmerkte zich door een behoorlijke volatiliteit in Alibaba. In Nederland is dit Chinese internetbedrijf o.a. bekend van Ali Express. Vorige week kwam de Chinese overheid namelijk met extra maatregelen voor internetbedrijven in een poging oneerlijke concurrentie een halt toe te roepen.

Alibaba

Het gaat vooral om de wijze waarop bedrijven met gebruikersdata mogen omgaan. Onder meer het gebruik van neprecensies wordt aan banden gelegd en het weghalen van negatieve recensies zou niet langer mogen. Ook het gebruik van algoritmes moet voldoen aan nieuwe regels. De koersen van de Chinese aandelen daalden daarop flink. Wellicht dat de beurs hierop wat overdreef. Wij vinden het huidige niveau wel aantrekkelijk om in te spelen op een herstel.We willen inspelen op een koersstijging van Alibaba met een beperkt risico. Dat kan door middel van het kopen van een Turbo Long van Vontobel.

Met andere woorden: de waarde van de Turbo Long neemt toe als de koers van Alibaba stijgt. Hoe sterk de koers van de Turbo meebeweegt met de koers van Alibaba, hangt af van de hefboom.

We kiezen deze keer voor een BEST Turbo Long, waarbij het financieringsniveau en het stop-loss-niveau op hetzelfde niveau liggen. Met andere woorden: als de koers van Alibaba het stop-loss-niveau van de BEST Turbo aantikt, wordt dit product beëindigd en gaat de gehele investering dus verloren.

Het maximale risico bedraagt de investering, terwijl het opwaarts potentieel dus onbeperkt is. Turbo’s en BEST Turbo’s van Vontobel zijn verhandelbaar bij MEXEM en zijn eenvoudig te vinden via de ISIN-code. Als je nog geen handelspermissies hebt voor hefboomproducten, dan moet je die eerst ‘aanzetten’.

Vontobel Turbo Short

Transactie: 
We kopen: BEST Turbo Long Alibaba met ISIN Code: DE000VA7TC58 @ 2,01 euro
Knock-out level: $137,9768.
Knock-out distance: 14%

Aantal kunt u zelf bepalen. De verstrekte posities die wij daadwerkelijk hebben ingenomen zijn geen expliciet beleggingsadvies en hebben slechts een educatief karakter.

“Further details and the prospectus are available at certificates.vontobel.com.”

https://beursproducten.vontobel.com/NL/NL/Home?utm_source=optieacademy_nl&utm_medium=optieacademy_nl&utm_campaign=DI_jahreskooperation_nl_nl&utm_term=homepage&utm_content=link_artikel

Wij wensen u veel succes met beleggen!

OptieAcademy
Met een beperkt risico naar een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl

Disclaimer Vontobel

Deze informatie is noch een beleggingsadvies, noch een aanbeveling voor een belegging of beleggingsstrategie, maar een aankondiging. De volledige informatie over de effecten, in het bijzonder de structuur en risico’s in verband met een belegging, wordt beschreven in het basisprospectus en de definitieve voorwaarden. De documenten en het document met essentiële essentieel informatiedocument worden gepubliceerd onder de productlink en op de website van de uitgevende instelling, Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Duitsland, prospectus.vontobel.com. Effecten zijn producten die niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen zijn.

Geef een reactie