Turbo Trade van de Week: Vontobel Palantir BEST Turbo Short

We zien neerwaartse potentie in Palantir (tickersymbol PLTR). Palantir Technologies (PLTR) bestaat uit cybersecurity en gerelateerde software en diensten voor zowel bedrijven als overheid. Palantir is een marktfavoriet geworden onder particuliere beleggers, terwijl institutionele beleggers voorzichtiger blijven. Palantir heeft momenteel een marktkapitalisatie van $52 miljard.

Normaal gesproken zijn institutionele beleggers goed voor het grootste deel van het aandelenbezit van een bedrijf van deze omvang. In het geval van Palantir bezitten particuliere beleggers 60% van de aandelen van het bedrijf, terwijl de instellingen slechts 24% bezitten. Directeur Spencer Rascoff verkocht in totaal 100.000 aandelen tegen een gemiddelde prijs van $26,19. Het aandeel lijkt te zijn afgeketst op het weerstandsniveau rond $27.Palantir Technologies Inc. zegt dat het zich voorbereidt op een nieuwe “zwarte zwaan” door goudstaven op te slaan. Het bedrijf gaf vorige maand $50 miljoen uit aan goud, onderdeel van een ongebruikelijke investeringsstrategie die ook startups, blanco-check bedrijven en mogelijk Bitcoin omvat. We spelen in op een daling van dit aandeel door het kopen van een Palantir BEST Turbo Short.

Met andere woorden: de waarde van deze BEST Turbo Short neemt toe als de koers van Palantir daalt. Hoe sterk de koers van de Turbo meebeweegt met de koers van de onderliggende waarde, hangt af van de hefboom.

Het maximale risico bedraagt de investering, terwijl het opwaarts potentieel dus onbeperkt is. Certificates, Turbo’s en BEST Turbo’s van Vontobel zijn verhandelbaar bij MEXEM en zijn eenvoudig te vinden via de ISIN-code. Als je nog geen handelspermissies hebt voor hefboomproducten, dan moet je die eerst ‘aanzetten’.

Transactie: 
We kopen: Vontobel BEST Turbo Short Palantir met ISIN Code: DE000VQ73XZ3 @ 2,76 euro
Afstand tot knock-out: 10%

Aantal kunt u zelf bepalen. De verstrekte posities die wij daadwerkelijk hebben ingenomen zijn geen expliciet beleggingsadvies en hebben slechts een educatief karakter.

“Further details and the prospectus are available at certificates.vontobel.com.”

https://beursproducten.vontobel.com/NL/NL/Product/DE000VQ73XZ3?ReturnUrl=%2fNL%2fNL%2fHefboomproducten%3fDerivativeTypeGuid%3dBEST-Turbo%25e2%2580%2599s%26UnderlyingShortNameFinderFieldKey%3d74228dc3-c1b6-42c1-bc9d-888988b0e88c%26ParticipationTypeFinderGroup%3d2%26PageSize%3d20%26DerivativeCurrencyCode%3dEUR&FromPath=Producten–Product+zoeken–Hefboomproducten–

Wij wensen u veel succes met beleggen!

OptieAcademy
Met een beperkt risico naar een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl

 

Disclaimer Vontobel

Deze informatie is noch een beleggingsadvies, noch een aanbeveling voor een belegging of beleggingsstrategie, maar een aankondiging. De volledige informatie over de effecten, in het bijzonder de structuur en risico’s in verband met een belegging, wordt beschreven in het basisprospectus en de definitieve voorwaarden. De documenten en het document met essentiële essentieel informatiedocument worden gepubliceerd onder de productlink en op de website van de uitgevende instelling, Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Duitsland, prospectus.vontobel.com. Effecten zijn producten die niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen zijn.

 

Laat een reactie achter