WTI Vontobel Short

Turbo Trade van de Week: Vontobel BEST Turbo Short WTI

We zien neerwaartse potentie in de Amerikaanse olie WTI (tickersymbol WTI). De koers van het zwarte goud lijkt een dubbele top te vormen rond de $75. Aanstaande maandag komt het oliekartel OPEC bijeen en dan zal blijken of ze in November of December de olieproductie gaan verhogen naar 400.000 barrels per day.

We spelen in op een daling van WTI door het kopen van een WTI BEST Turbo Short.Met andere woorden: de waarde van deze BEST Turbo Short neemt toe als de koers van het aandeel daalt. Hoe sterk de koers van de Turbo meebeweegt met de koers van de onderliggende waarde, hangt af van de hefboom.

Het maximale risico bedraagt de investering, terwijl het opwaarts potentieel dus onbeperkt is. Certificates, Turbo’s en BEST Turbo’s van Vontobel zijn verhandelbaar bij MEXEM en zijn eenvoudig te vinden via de ISIN-code. Als je nog geen handelspermissies hebt voor hefboomproducten, dan moet je die eerst ‘aanzetten’.

Transactie: 
We kopen: Vontobel BEST Turbo Short WTI met ISIN Code: DE000VX1AEE7 @ 13,46 euro

Afstand tot knock-out: 21%

Aantal kunt u zelf bepalen. De verstrekte posities die wij daadwerkelijk hebben ingenomen zijn geen expliciet beleggingsadvies en hebben slechts een educatief karakter.

“Further details and the prospectus are available at certificates.vontobel.com.”

Wij wensen u veel succes met beleggen!

OptieAcademy
Met een beperkt risico naar een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl 

Disclaimer Vontobel

Deze informatie is noch een beleggingsadvies, noch een aanbeveling voor een belegging of beleggingsstrategie, maar een aankondiging. De volledige informatie over de effecten, in het bijzonder de structuur en risico’s in verband met een belegging, wordt beschreven in het basisprospectus en de definitieve voorwaarden. De documenten en het document met essentiële essentieel informatiedocument worden gepubliceerd onder de productlink en op de website van de uitgevende instelling, Vontobel Financial Products GmbH, Bockenheimer Landstrasse 24, 60323 Frankfurt am Main, Duitsland, prospectus.vontobel.com. Effecten zijn producten die niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen zijn.

https://beursproducten.vontobel.com/NL/NL/Product/DE000VX1AEE7?ReturnUrl=%2fNL%2fNL%2fHefboomproducten%3fUnderlyingShortNameFinderFieldKey%3d58b392b3-07e1-4b36-9fb0-e6debbc66102%26ParticipationTypeFinderGroup%3d2%26PageSize%3d20&FromPath=Producten–Product+zoeken–Hefboomproducten–

Geef een reactie