Ontwikkel zelfvertrouwen als een trader

Zoals de meeste traders wel weten is zelfvertrouwen wat je kan ‘maken of breken’ als een trader (of zo u wilt: een belegger). Zonder kennis van de juiste kenmerken voor success betreffende de positie die u aangaat, kan emotie zorgen voor onrust in uw trading. Voldoende zelfvertrouwen wordt bereikt door goede trade set-ups en de trader’s ruime kennis over de krachten die spelen in de markt.

Veilig naar overkant met Optie Academy

 

Soorten handels samenvloeiing

Samenvloeiing is een uiterst krachtige manier om de kans te verhogen van uw set ups, en zodra het is vastgesteld verzendt dat zeer krachtige signalen naar de handelaar. Specifiek zijn er twee soorten samenvloeiing; Technische indicatoren en meerdere timeframes.

Technische indicatoren

Technische samenvloeiing is waar meerdere technische indicatoren zoals, Fibonacci, voortschrijdende gemiddelden of sterke steun- en weerstandszones, plaatsvinden op hetzelfde prijsniveau of zeer dichtbij op een tijdframe.

Meerdere timeframes

Samenvloeiing van timeframes is wanneer een indicator een prijsniveau identificeert in meerdere tijd frames. Elk van deze niveaus handelt op zichzelf zoals zijn eigen gebied van steun of weerstand, dus gecombineerd kunnen deze prijs niveaus een grote hoeveelheid kracht hebben.

Begrijpen en gebruik maken van deze niveaus zal uiteindelijk een handelaar zijn ‘levensverwachting’ vergroten. Helaas hebben veel handelaren moeite met het vinden van samenvloeiing in hun handel.

Vereenvoudiging van handelsmogelijkheden

Als gevolg van de aard van technische samenvloeiing zijn op de meeste handelsplatforms zoveel grafieken en indicatoren nodig dat de schermen op zijn best verwarrend worden. Schermen worden zo overbelast met voortschrijdende gemiddelden, Fibonacci-niveaus, Pivotpunten en andere indicatoren, die zelfs het zien van prijsniveaus aardig moeilijk maakt.

Samenvloeiing van tijd frame kan dan ook even moeilijk worden herkend. Zonder de hulp van de handelsmatrix vereist samenvloeiing van tijdsbestek de handelaar zich nauwkeurig te richten op meerdere signalen en op de interpretatie van meerdere grafieken. Met de handelsmatrix kan de handelaar op een zeer eenvoudige manier snel inzicht krijgen en gebruik maken van samenvloeiing.

Uitdagingen

Tal van problemen (uitdagingen) met de menselijke hersenen en multitasking zijn goed gedocumenteerd. Foutpercentages nemen dramatisch toe wanneer de hersenen voortdurend hun focus moeten switchen van grafiek tot grafiek.

Wanneer een handelaar probeert te kijken naar samenvloeiing meerdere termijnen en analyses om te zoeken naar niveaus voor samenvloeiing om deze in real time uit te voeren missen zij vaak de niveaus.

Bovendien, als ze deze wel kunnen vinden en dat vastleggen, is de optimale tijd om de handel direct uit te voeren waarschijnlijk al voorbij, door het moeten presenteren van de samenvloeiing is.

Een systeem kunnen hanteren waarin nauwkeurig niveaus voor samenvloeiing zijn die u kunt vertrouwen, zorgt voor vertrouwen bij een handelaar. De handelaar kan er zeker van zijn dat de samenvloeiing gebieden van sterke steun of weerstand de kansen zullen verhogen van uw trade setups.

Zelfvertrouwen in uw trading en/of belegging zorgt ervoor dat de trader op lange termijn een constitente winst kan krijgen met emotievrij handelen.

Wilt u ook structureel betere resultaten boeken? Dan kunt u overwegen om in te haken in onderstaand coachingstraject!!!

 

Met Kwartaal Trading Coaching krijgt u:

OPTIE CoachingstrajectMaandelijks 1 dag Masterclass Live Trading in selecte groep van maximaal 15 beleggers

OPTIE Coachingstraject3 Maanden lang exclusieve toegang tot al onze masterclassen, strategieën en coaching

OPTIE Coachingstraject Wekelijks telefonisch spreekuur

OPTIE CoachingstrajectVoucher voor 1 privésessie inclusief ‘free lunch’
OPTIE CoachingstrajectPersoonlijk intakegesprek, waarin we uw persoonlijk beleggingsdoel in kaart brengen
OPTIE CoachingstrajectMaandelijkse webinar
OPTIE CoachingstrajectMaandelijkse Masterclasses
OPTIE Coachingstraject Tegen gereduceerd tarief toegang tot seminars van onze partners
OPTIE CoachingstrajectExclusief toegang tot Optie Academy Facebook Groep

Aan de orde komen o.a.:

OPTIE CoachingstrajectHandelen als een professional in opties, futures & CFD’s en Forex
OPTIE CoachingstrajectSpread trading
OPTIE CoachingstrajectPsychologie bij beleggen
OPTIE CoachingstrajectTechnische Analyse
OPTIE CoachingstrajectMoneymanagement
OPTIE CoachingstrajectHandelsplan en –methode

Waar nodig worden specialisten ingeschakeld om u opti(e)maal te bedienen.

Bonussen:

Ebook naar keuze: Handelen in opties als een Professional t.w.v. €77,- of  Ratio Condor Strategie t.w.v. €67,-

  • Gratis 3 maanden abonnement Optie Aanbevelingen t.w.v. €227,-
  • Gratis 30 examenvragen om uw optiekennis te toetsen t.w.v. €67,-
  • Gouden Elf-portefeuille en updates t.w.v. €67,-

Eindigt over:

 

Uw investering: €997 . Betalen in maandelijkse bedragen is mogelijk: 3x €352,33,-

Veel succes met traden

 

 

2 thoughts on “Ontwikkel zelfvertrouwen als een trader

Geef een reactie