Karel van de Gumster derivaten-expert aanwezig bij OptieBattle

Tijdens de OptieAcademy OptieBattle met professionele traders op 18 juni in Bunnik zullen optieguru’s aangeven hoe zij met behulp van de ‘grieken’ geld verdienen. Karel Van de Gumster is 1 van de sprekers en heeft zo’n 30 jaar ervaring als future- en optiehandelaar. Hij heeft Harry Klip nog mede-opgeleid in zijn begintijd in 1990.

Karel van de Gumster

1 jaar na de crash van 1987 is Karel begonnen op de Amsterdamse optiebeurs voor onder andere ABN Amro. Vervolgens was hij senior derivatives trader en na zijn ‘open outcry’-tijd op de optiebeurs is hij trader geworden in exotische opties voor eerst ABN Amro en na diens overname voor RBS.Inmiddels werkt Karel bij Mint Tower Capital Management, dat in 2010 is opgericht. De naam van het fonds verwijst naar de Munttoren in Amsterdam waar het geld veilig buiten het bereik lag van de Fransen en Engelsen tijdens de oorlog.

Ook nu is de veiligheid van het kapitaal in de vorm van kapitaalbehoud prioriteit bij Mint Tower Capital Management, naast het realiseren van een stabiel rendement met kleine maandelijkse uitslagen.

Focus op Volatility- en Convertible arbitrage
Het Mint Tower Arbitrage Fund is een beleggingsfonds met een focus op Volatility- en Convertible arbitrage. Dit zijn markt-neutrale strategieën die rendement realiseren door de beweeglijkheid van financiële instrumenten.

De unieke combinatie van deze strategieën maakt het mogelijk om zowel in stijgende als dalende markten een positief rendement te genereren. De doelstelling is kapitaalbehoud en groei van het kapitaal over de middellange tot lange termijn. De portefeuille wordt ingericht op het realiseren van positief rendement door middel van absolute return strategieën zonder rekening te houden met benchmarks en indices.

De focus ligt op het genereren van een stabiel rendement met kleine maandelijkse uitslagen. Het voorkomen van verliezen in extreme situaties is een vast onderdeel van het dagelijkse risicomanagement.

Onderstaand treft u het rendement aan van Mint Tower Capital sinds 2010. Meer informatie over Mint Tower Capital vindt u op: website: www.minttowercapital.com

Rendement Mint Tower

Wij zijn verheugd dat Karel bereid is om met u zijn kennis te delen. Wilt u ook weten hoe professionele traders geld verdienen op de beurs? Schrijf u dan nu in. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar: https://www.optieacademy.nl/programma/optieacademy-optiebattle-professionele-traders-zomerrally-volatilityhausse-premielong-short/

Geheel verzorgde dag voor €197 
Deze masterclass is geheel verzorgd met lunch, koffie, thee, koekjesparade, frisdrank en gratis parkeerplaats.

Bonussen bij normaal ticket

  • 1 maand OptieActief Europa of USA
  • 500 transactietegoed als u als nieuwe klant een rekening bij Lynx opent|
  • 1 e-book naar keuze

U kunt zich aanmelden via info@optieacademy.nl

Met vriendelijke groeten,
OptieAcademy

Voor een optie-maal resultaat
Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
Website: OptieAcademy
E-mail: info@optieacademy.nl

Geef een reactie