Optie Trade van de week: 730% winst op Wessanen

Op 3 juni hebben wij de Optie Trade van de Week: put kopen op Wessanen aangereikt; zie https://www.optieacademy.nl/optie-trade-van-de-week/optie-trade-week-put-kopen-op-wessanen/  Vrijdag 20 juli is Wessanen met meer dan 20% gedaald en we namen nu winst op de gekochte put. Als u ook deze trade heeft gedaan, dan bent u ook spekkoper!

Toelichting:

We verkopen de put op Wessanen (tickersymbol WES). Voor het tweede kwartaal zijn de cijfers van Wessanen zeer zwak. Wessanen verwacht als gevolg van de resultaten voor heel 2018 nu een bescheiden groei van de eigen merken en een terugloop van de omzet uit private label. Dit is echt een winstwaarschuwing en de koers noteert flink lager, ruim 20%!!: €13,50 en we nemen de ruime 730% winst op de september put. Huidige koers Wessanen: €13,55.

Bestaande positie:

1 WES SEP 16 Put

Transactie:

We verkopen (Close Sell): 1 WES SEP 16 Put @ €2,50 (ontvangen).

Nieuwe positie:

Geen VERS Portefeuille In de VERS Portefeuille gaan wij op jacht naar kansen in Amerikaanse en Nederlandse aandelenopties: Verenigde staten Europa Ratio Strategie. De V.E.R.S. Portefeuille maakt gebruik van VERSchillende combinaties van opties, zowel long als short. Allemaal voor extra rendement. Klik hier voor meer informatie: https://www.tradeidee.nl/product/v-e-r-s-portefeuille/

Wij wensen u veel succes met het optiebeleggen!

OptieAcademy

Met een beperkt risico naar een optie-maal resultaat

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957

E-mail: info@optieacademy.n

Geef een reactie