OptieAcademy aanwezig op BeleggersFair 2016

Op vrijdag 25 november is OptieAcademy in samenwerking met Tradeidee aanwezig op de BeleggersFair in de RAI te Amsterdam.
optie-logo4 Tradeidee
De BeleggersFair 2016 is het meest complete, leerzame en leuke beleggersevenement van Nederland. We spreken uit ervaring en we kunnen dan ook de BeleggersFair van harte aanbevelen. We zien u graag bij onze stand volgende week vrijdag en u heeft ook een optie om een leuke prijs te winnen.

Met diverse stands, snelcursussen, masterclasses, live trading, tips voor 2017 en optredens van beursgoeroes wordt veel waarde gegeven.
beleggersfair-2016
Ook zijn er diverse BeursBattles in de ‘financiële boksring’. De gehele dag wordt voorgezeten onder de bezielende leiding van de spitsvondige Jort Kelder en co-dagvoorzitter Eddy Schekman.

OptieAcademy winnaar Beleggersquiz op BeleggersFair 2015OptieAcademy Beleggersfair

Vorig jaar waren wij ook aanwezig bij de vorige BeleggersFair, waarbij OptieAcademy winnaar was van de Beleggersquiz. Tegen het slot van de handelsdag werd vorig jaar een Beleggersquiz gehouden onder circa 600 deelnemers, die uiteindelijk door Jan Robert Schutte (Trader/Coach van OptieAcademy) werd gewonnen. Gekscherend werd door de organisator gesteld dat Harry Klip (directeur van OptieAcademy) niet mocht meedoen. In 2012 heeft Harry Klip zelf het beursspel ‘petje op, petje af’ van ruim 400 deelnemers gewonnen bij de RTLZ Theatertour. Wilt u de wedstrijd dit jaar winnen, kom dan ook!

Video Beleggersquiz op BeleggersFair 2015

Voor OptieAcademy was het vorig jaar dus een zeer succesvolle dag en ook gezien het programma, vonden we het een geslaagd event voor beleggers.

1 maand Opleidingstraject Opties op proef
Wilt u ook goed beslagen ten ijs komen op de beurs of wellicht ook een beleggersquiz winnen, dan kunt u een Opleidingstraject Opties volgen dat binnenkort van start gaat, waarbij u 1 maand op proef kunt nemen. Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar. Als u interesse heeft in 1 proefmaand, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Wij wensen u veel succes met het optiebeleggen!
Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl
Website: https://optieacademy.nl/

 

Geef een reactie