Nieuwe fonds vergelijkingstool van Fondshuis

Een aantal weken geleden hebben we aangegeven dat we de samenwerking met Dennis van Leeuwen hebben geïntensiveerd. Nadat Dennis een aantal prestatierapporten voor u gratis ter beschikking heeft gesteld, heeft hij ons laten weten dat Fondshuis een nieuwe vergelijkingstool heeft gebouwd. Op de homepage zie je de sector vergelijker: http://fondshuis.nl/

Nieuwe vergelijkingstool Fondshuis

Op Fondshuis.nl kunt u eenvoudig fondsen en aandelen vergelijken. Regelmatig publiceren wij nieuwe lijstjes met interessante onderwerpen. Sorteer eenvoudig de kolommen van hoog naar laag en voer zoekfuncties uit om het gewenste aandeel of fonds te vinden. Bij tabblad vergelijken/aandelen kun je meer dan 279 aandelen met elkaar vergelijken: http://fondshuis.nl/

Voorbeeld sectorvergelijking

Je kunt eenvoudig filteren, sorteren en zoeken. Voorbeeld: vul in filter Luchtvaart in. Nu worden alle luchtvaart aandelen gevonden. Wanneer er vervolgens op de kolom rendement 3 jaar wordt geklikt zal er een sortering plaatsvinden. Tevens hebben we een RSI 14 dagen eraan toegevoegd.

Fondshuis voor snelle, onafhankelijke en eenvoudige vergelijkingen.

Oprichter en eigenaar Fondshuis: Dennis van Leeuwen

Dennis van Leeuwen, gestart als onafhankelijk broker op de beursvloer in 2000. Leerde alles over de aandelen- en optiehandel. In 2005 begonnen als beleggingsadviseur voor een internationaal opererend hedge fund vanuit kantoor Amsterdam. Internationale ervaring opgedaan in Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk, Duitsland, Midden-Oosten en New York. Sinds 2008 lid van het internationaal management team en managing director van kantoor in Dubai. Was verantwoordelijk voor de fondsdistributie in het Midden-Oosten.

Passie: Het identificeren van kansrijke beleggingsmogelijkheden en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod tegen de beste prijs.

Met vriendelijke groet,

Dennis van Leeuwen

 

Fondshuis

Aagje Dekenlaan 81

1403 HC Bussum

T: +31 20 894 3058

M:+31 6 8138 0778

E: vanleeuwen@fondshuis.nl

W: www.fondshuis.nl

 

Geef een reactie