Aandeel van de Week 45: LAN vliegt de lucht in

Deze week krijgt u van OptieAcademy Latin American Airlines als Aandeel van de Week gepresenteerd. Latin American Airlines LAN is de grootste luchtvaartmaatschappij in Latijns-Amerika en staat met tickersymbol LFL aan de Amerikaanse effectenbeurs NYSE genoteerd. Op de aandelen worden opties verhandeld.

Latin American Airlines
Latin American Airlines

 

Fundamentele analyse Latin American Airlines:

LAN OptieAcademy
LAN OptieAcademy


Latin American Airlines is de grootste Latijns Amerikaanse airliner die zijn oorsprong vindt in Santiago, Chili. Latin American Airlines is in 2012 tot stand gekomen na de overname van LAN Airlines door het Brazilaanse TAM Airlines. Dochterluchtvaartmaatschappijen zijn onder andere LAN Peru, LAN Chile, LAN Argentina, LAN Colombia, LAN Express en LAN Ecuador. Latin American Airlines heeft 160 bestemmingen in meer dan 20 landen. Meer informatie over LAN vindt u op de corporate website…

Onderstaande grafiek geeft de omzet, de winstmarge en de omzet op kwartaalbasis weer.

Latin American Airlines
Latin American Airlines

De fundamentele analyse desk van OptieAcademy heeft de volgende kengetallen gevonden.

Kengetallen:
– Marktkapitalisatie: $6,5 miljard.
– Omzet: $12,6 miljard.
– Dividendrendement: 0%.
– Koers/winst-verhouding (forward): 14.

Daggrafiek Latin American Airlines

Latin American Airlines Weekly
Latin American Airlines Weekly

Latin American Airlines heeft vanaf de top in juli rond $14 een aanzienlijke noodlanding gemaakt en bereikte een dieptepunt rond $11 in oktober. Sindsdien zette het aandeel een herstel in en vormde daarbij een trading range tussen $10,95 en $11,75 waaruit het aandeel is gebroken. Nu is het wachten op een bevestiging van de uitbraak boven de $11,75 terwijl het koersdoel kan worden becijferd op minimaal $12,50.

De eerstvolgende belangrijke steun ligt bij $11,75. Het aandeel kan op weerstand stuiten bij $13,26 wat de high is van september. Momenteel noteert het aandeel circa $11,80. Hoewel van een krachtige take off vooralsnog nog geen sprake is, zetten we onze kaarten op een stijging vanwege de uitbraak van het consolidatiepatroon.

Wel zouden we zeker een stop-loss inleggen onder de $10,95. Bij doorbraak van de weerstand bij $12,32 kunnen we een verdere stijging verwachten richting de top van september $13,26. Onze koersdoelen zijn: $12,50 respectievelijk $13,26.
Steun- en weerstandsniveaus
Eerste weerstand: $12,32.
Tweede weerstand: $13,26.
Eerste steun: $11,75.
Tweede steun: $10,95.

OptieAcademy:
Gezien de uitbraak uit het consolidatiepatroon met een steun rond $11,75, achten wij een haussepositie met long calls een kansrijke strategie. We overwegen een positie in te nemen zodra er zich een kans op de optiemarkt voordoet. Zodra we een optiepositie innemen, zullen we die exclusief aan de OptieAanbevelingen-abonnees communiceren.

Wilt u ook leren hoe kansrijke opties te selecteren, winstgevende optiestrategieën op te zetten en uw portefeuille te beschermen tegen een crash? Kom dan naar onze unieke Crash Masterclass op zaterdag 22 november.

Crash Masterclass i.s.m. From 1k to 1 million
Unieke Crash Masterclass op zaterdag 22 november in Bunnik i.s.m. From 1K to 1 Million van 9:00 uur tot 17:30 uur.

From 1K to 1 Million

Na deze intensieve en interactieve dag, kunt u zelfstandig posities innemen om in te spelen op een crash. U krijgt strategieën aangereikt hoe u tot zelfs 1 miljoen kunt verdienen in een dalende markt. Enerzijds leert u hoe u uw portefeuille met opties kunt beschermen tegen een mogelijke crash. Anderzijds leert u hoe u veel geld kunt verdienen aan een crash door het juist toepassen van opties.

Geheel verzorgde dag voor €397
Deze masterclass voor €397 is geheel verzorgd met lunch, koffie, thee, frisdrank en gratis parkeerplaats. Er zijn nog slechts 4 plaatsen beschikbaar. 

Bonussen

  • 2 maanden Optie Aanbevelingen t.w.v. €151
  • 1 e-book naar keuze t.w.v. €77
  • 1 boek From 1k to 1 Million t.w.v. €35.

Totale waarde bonussen: €263

 

Heeft u interesse? Kijk hier voor het gehele programma en voor meer informatie.  

 

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl
Disclaimer

Het OptieAcademy-team heeft (nog) geen positie in Latin American Airlines (LFL). Posities kunnen wijzigen al naar gelang de marktomstandigheden. Volgers van onze Optie Aanbevelingen-portefeuilles worden uiteraard op de hoogte gesteld van de mutaties van posities die in deze portefeuilles worden ingenomen danwel gesloten. De auteurs leveren bijdragen op persoonlijke titel. De informatie op deze website is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

 

Geef een reactie