Optie Trade van de Week: Geschreven put op Take Two Interactive

Hierbij wederom een Optie Trade van de Week van OptieAcademy: geschreven put op Take Two Interactive, de maker van blockbustergames zoals Grand Theft Auto en Read Dead Redemption. Onderstaand de toelichting op deze trade met de huidige optieprijzen.

We zien opnieuw opwaartse potentie in het Amerikaanse gamingfonds Take Two Interactive (Tickersymbol: TTWO) na de eerdere trade met winst te hebben afgesloten.

We schrijven nu een maart put. Rond de $86 is er een voorlopige steunzone gevormd en op $90 ligt weerstand. Wij vinden het risico acceptabel, temeer daar de vola nog steeds hoog is.

Op bovenstaande uurgrafiek is te zien dat TTWO in de Ichimoku Cloud, oftewel de Kumo (de rode wolk in de grafiek) noteert. Dit duidt op enige turbulentie.

Op dit time-frame hebben de moving averages (Tenkan-Sen (blauwe lijn) en Kinjun-Sen (rode lijn)) al wel een koopsignaal gegeven.

We zien evenwel een consolidatie boven de $86. Dit sterkt ons in het vertrouwen dat we een put kunnen schrijven, wat een potentiële afname betekent voor het geval TTWO op maart-expiratie onder de $80 expireert.

Als de koers dan boven de $80 noteert, dan strijken we definitief de premie op.

Transactie:
We schrijven (Open Sell): 1 TTWO MCH15 80 Put @ $0,50 (ontvangen).

Wij wensen u veel succes met het optiebeleggen!

Geef een reactie