OptieAcademy winnaar Beleggersquiz op BeleggersFair 2015

Afgelopen vrijdag was OptieAcademy op bezoek bij BeleggersFair 2015. De BeleggersFair 2015 is het meest complete, leerzame en leuke beleggersevenement van Nederland. Het was een zeer informatieve dag, waarbij zowel mensen die hun eerste schreden op de beurs willen zetten als gevorderde beleggers die meer uit financiële markten willen halen op hun wenken werden bediend. We hebben gedurende de dag veel klanten gezien en uiteraard ook diverse collega’s uit de financiële wereld.

OptieAcademy Beleggersfair
Met diverse stands, snelcursussen, masterclasses, live trading, tips voor 2016 en optredens van beursgoeroes werd veel waarde gegeven. Ook was er een BeursBattle in de ‘financiële boksring’ tussen bijvoorbeeld Cees Smit en Gökhan Erem. De klap op de vuurpijl was echter de Beleggersquiz waaraan honderden bezoekers deelnamen. De gehele dag werd voorgezeten onder de bezielende leiding van de spitsvondige Jort Kelder en co-dagvoorzitter Eddy Schekman.

 

OptieAcademy winnaar Beleggersquiz op BeleggersFair 2015
Zoals gesteld werd tegen het slot van de handelsdag een Beleggersquiz gehouden onder circa 600 deelnemers, die uiteindelijk door Jan Robert Schutte (Trader/Coach van OptieAcademy) werd gewonnen. Gekscherend werd door de organisator gesteld dat Harry Klip (directeur van OptieAcademy) niet mocht meedoen.  In 2012 heeft Harry Klip zelf het beursspel ‘petje op, petje af’ van ruim 400 deelnemers gewonnen bij de RTLZ Theatertour. Het werd dus tijd dat OptieAcademy weer eens een wedstrijd zou winnen.

Sushi-index en Merval-index
Er werden vrijdag dan ook pittige beleggingsvragen gesteld, zoals wat de Sushi-index betekent, van welk land de Merval-index (waarschijnlijk opgesteld door Eddy Schekman) en wat de actuele stand van de AEX-index was op dat moment. Van de 8 deelnemers die op het podium mochten komen, bleven uiteindelijk Gert Veldhuisen en Jan Robert Schutte over. De deelnemer die de actuele koers van ABNAmro het beste had benaderd, was de winnaar.

Koers ABNAmro €18,32: Winnaar Jan Robert Schutte
OptieAcademy Bull Beleggersfair 2015
Gert Veldhuisen had de koers op €18,10 geprikt, terwijl Jan Robert de actuele koers van ABNAmro op €18,32 had geschat. Jan Robert zat er met een koers van €18,40 met 8 cent het dichtste bij en was daarmee de winnaar van de Beleggersquiz. Uit handen van Jort Kelder en begeleid met drie zoenen van een leuke dame, werd een bronzen BeleggersFair Stier op marmer uitgereikt.

Video Beleggersquiz op BeleggersFair 2015:

Tot slot had Jort Kelder nog een mooie verrassing in petto: een hoofdprijs zijnde de ‘Tesla op 2 wielen’, oftewel een elektrische scooter van Boltmobility die in 2016 uitkomt.

Tesla op 2 wielen

Bolt Scooter Beleggersfair

Deze scooter kan binnen 3,9 seconden optrekken naar 45 km/u en heeft een ‘reach’ van 150 km op een volle batterij. We danken de organisatie op deze plaats en uiteraard Bolt Mobility voor de prijzen.

Voor OptieAcademy was het dus een zeer succesvolle dag en ook gezien het programma, vonden we het een zeer geslaagd event voor beleggers. Het ligt in de lijn der verwachingen dat wij ook bij de volgende editie aanwezig zullen zijn. We kunnen de BeleggersFair van harte aanbevelen. Wilt u ook goed beslagen ten ijs komen op de beurs of wellicht ook een beleggersquiz willen winnen, dan kunt u een Opleidingstraject Opties volgen of de Optie Trading Service: OptieActief nemen.

Optie Trading Service: OptieActief
Banner OptieActief oktober 2015
We zijn onlangs gestart met een praktijkgerichte Optie Trading Service: OptieActief. Dit is een actieve Optie Trade Service met 3 mogelijkheden, waarbij u naast concrete optie trades onder meer persoonlijke coaching krijgt en Live Trading webinars & seminars kunt volgen.

OptieActief is: 

  • Actief met concrete Optie Trades
  • Actief inspelen op de markt en events
  • Actief positiemanagement
  • Actief gecoacht worden door professionele optietraders
  • Actief deelnemen aan Live Trading Masterclasses
  • Actief opdoen van optiekennis in webinars en seminars
  • Actief oplossen van uw beleggingsproblemen

Bij de services Eerste Divisie en de Eredivisie krijgt u korting bij het volgen van seminars. Bij Champions League voor Elite Traders hanteren we een all inclusive tarief, zodat u gebruik kunt maken van al onze services voor een vast bedrag. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website…

Wij wensen u veel succes met het optiebeleggen!

Jan Robert Schutte 06-50746210 en Harry Klip 06-31903957
E-mail: info@optieacademy.nl
Website: https://optieacademy.nl/

Geef een reactie