Gratis (call)ticket voor 59ste HCC Beleggen Symposium

HCC. Nog iets minder dan twee weken en dan is het zo ver, dan barst het 59ste HCC Beleggen Symposium los in De Bilt. Op 10 november 2012 wordt het 59ste HCC Beleggen Symposium belegd met de titel “Succesvol beleggen is een kunst”

Optie Academy aanwezig bij HCC

Tijdens het symposium geeft Optie Academy weliswaar geen acte de présence op het podium, maar is dan wel aanwezig met een stand. Dat biedt u ook de mogelijkheid om kennis met ons te maken en ons ‘het beursjasje van ons lijf’ te vragen. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor dit unieke evenement: de toegang is voor u gratis.

Succesvol beleggen is een kunst

Zo maar gaan beleggen rendeert niet per definitie. Onnodige risico’s nemen is funest voor uw rendement en te weinig risico nemen, door uw geld op een spaarrekening te parkeren, levert ook niets op. Tips blindelings volgen is ook geen garantie op succes. Tijdens het symposium reiken deskundige sprekers u handvatten aan om een succesvol belegger te worden, dus zorg dat u erbij bent. De toegang is gratis als u zich heeft ingeschreven.

 

(Optie)beurscontest: win een ‘free lunch’

Optie Academy zou Optie Academy niet zijn als wij geen handelselement in onze beurscontest zouden opnemen.Harry Klip, de trotse winnaar van het RTLZ beursspel ‘Petje op, Petje af’ is uiteraard ook aanwezig. U kunt ook meedoen met onze Optie Academy (optie)beursspel om daarmee fantastische prijzen in de wacht te slepen, zoals een gratis seminar en wellicht een ‘free lunch’.

Inschrijven voor gratis (call) ticket

Het enige wat u hoeft te doen om een gratis (call) ticket te bemachtigen, is uzelf inschrijven. De toegang is gratis als u zich heeft ingeschreven.

Wij hopen u op 10 november te kunnen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Harry Klipen Jan Robert Schutte

Optie Academy, voor een opti(e)maal rendement

 

 

 

Geef een reactie