Fondshuis: onafhankelijk, transparant en resultaat gericht

Fondshuis

Net als Jan Robert Schutte en Harry Klip van Optie Academy heeft Dennis van Leeuwen van Fondshuis zijn sporen verdiend als optiehandelaar op de European Options Exchange. Dennis heeft Fondshuis opgericht en heeft onlangs de grootste Fondsen Battle/vergelijking ooit gedaan: Fondshuis Fonds Battle 2012. Fondshuis heeft voor deze battle meer dan 22.476 fondsen vergeleken.

Samenwerking Optie Academy en Fondshuis

Wij zijn trots u te melden dat Fondshuis en Optie Academy de samenwerking hebben geïntensiveerd. Zo was Dennis op 23 januari te gast bij onze Masterclass Opties in Hoofddorp. Wij hebben Dennis gewezen op onze wekelijkse aandelen- en optieanalyse: Aandeel van de Week. 

Exclusief Questcor Pharmaceuticals-rapport

Op 3 februari 2013 hebben wij het Aandeel van de Week gepresenteerd: Questcor Pharmaceuticals: gifpil of aan de beterende hand? https://optieacademy.nl/aandeel-van-de-week/questcor-pharmaceuticals-gifpil-aan-de-beterende-hand/

Dennis van Leeuwen heeft voor ons een exclusief Questcor Pharmaceuticals-rapport gemaakt, dat hij aan u ter beschikking heeft gesteld. U kunt dit rapport bemachtigen door een Tweet te verzenden.

Onafhankelijk advies t.a.v. Vermogensbeheer

Bent u op zoek naar een goede vermogensbeheerder? Dan kan Fondshuis u daarbij assisteren, want u wordt op uurbasis terzijde gestaan. Fondshuis werkt dus niet op provisiebasis en onderzoekt vermogensbeheerders op onafhankelijke basis. Op deze wijze kan Fondshuis voor u de beste vermogensbeheerder vinden, de beste deals voor u sluiten en duizenden euro’s besparen.

Wat is Fondshuis?

Fondshuis is een transparante, onafhankelijke en resultaatgerichte analyse en onderzoek provider. Onafhankelijke Fondshuis analyse geven een gedetailleerd inzicht in rendement, risico en verwachtingen. We analyseren een verscheidenheid aan beleggingsmogelijkheden, waaronder; beleggingsfondsen, hedge funds, individuele aandelen, grondstoffen en beleggingsportefeuilles.

De oplossing voor het maken van een weloverwogen beleggingsbeslissing. Fondshuis biedt ook ondersteuning bij het selecteren van uw ideale vermogensbeheerder. Na het bespreken van uw wensen en doelen selecteren we voor u de meest geschikte vermogensbeheerder. Profiteer van de onafhankelijke diensten van Fondshuis. Kies ook voor het beste rendement, laagste kosten en onafhankelijk advies!

Oprichter en eigenaar Fondshuis: Dennis van Leeuwen

Dennis van Leeuwen, gestart als onafhankelijk broker op de beursvloer in 2000. Leerde alles over de aandelen- en optiehandel. In 2005 begonnen als beleggingsadviseur voor een internationaal opererend hedge fund vanuit kantoor Amsterdam. Internationale ervaring opgedaan in Zwitserland, Liechtenstein, Oostenrijk, Duitsland, Midden-Oosten en New York. Sinds 2008 lid van het internationaal management team en managing director van kantoor in Dubai. Was verantwoordelijk voor de fondsdistributie in het Midden-Oosten.

Passie: Het identificeren van kansrijke beleggingsmogelijkheden en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod tegen de beste prijs.

Met vriendelijke groet,

Dennis van Leeuwen

 

Fondshuis

Aagje Dekenlaan 81

1403 HC Bussum

T: +31 20 894 3058

M:+31 6 8138 0778

E: vanleeuwen@fondshuis.nl

W: www.fondshuis.nl

 

Fondshuis

One thought on “Fondshuis: onafhankelijk, transparant en resultaat gericht

Geef een reactie