Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Obligatie Crash Masterclass i.s.m. Cor Wijtvliet

21 november 2015 @ 08:00 - 16:00

€297

OptieAcademy en Cor Wijtvliet (hoofdredacteur van Beurshalte.nl), organiseren samen op zaterdag 21 november een unieke Obligatie Crash Masterclass.

Geld sparen kost geld

De afgelopen maanden heeft u kunnen ervaren dat de beurs behalve fors omhoog ook omlaag kan. Aan deze daling kon u veel geld verdienen, maar slechts weinigen hebben dat ook gedaan. Niet alleen aandelen zijn gedaald, ook de afgelopen jaren flink gestegen Nederlandse en Duitse obligaties bleken dit jaar niet meer de veilige haven te zijn. De rentes zijn de afgelopen jaren tot het nulpunt gedaald, waarbij het risico op een (forse) rentestijging (lees: obligatiecrash) aanzienlijk is gestegen.

Veel beleggers vroegen aan ons hoe je je kunt wapenen tegen een obligatiecrash, nu het risico groot is geworden bij deze ultra-lage rentestanden.

Daarom organiseren OptieAcademy en Cor Wijtvliet een Obligatie Crash Masterclass, zodat u van een mogelijke obligatiecrash kunt profiteren.

U leert:

  • De actuele situatie te doorgronden van de financiële markten
  • Wat de macro-economische situatie van de obligatiemarkt is
  • Met welke risico’s de obligatiemarkt te maken heeft
  • Met welke opties u het beste kunt inspelen op een obligatiecrash
  • Hoe u uw portefeuille kunt beschermen tegen een obligatiecrash
  • Optiestrategieën op verschillende obligatiefutures

Bescherming portefeuille en inspelen op daling
Na deze intensieve en interactieve dag, kunt u zelfstandig posities innemen om in te spelen op een obligatiecrash. Enerzijds leert u hoe u uw portefeuille met opties kunt beschermen tegen een mogelijke crash en anderzijds leert u hoe u veel geld kunt verdienen aan een crash door het juist toepassen van opties.

Tijdens deze volledig verzorgde Masterclass komen naast de macro-economische achtergronden van de obligatiemarkt ook concrete optiestrategieën om in te spelen op een dalende obligatiemarkt aan bod.

Daarnaast wordt aandacht geschonken aan Technische Analyse voor de timing van de markt en hoe deze om te zetten in handelsstrategieën. Dus wanneer in- en uit de markt te stappen en welke optiestrategie toe te passen

Locatie: Golfclub Kromme Rijn Bunnik. Van 08:00 uur tot 16:00 uur met aansluitende borrel. Maximaal aantal personen: 20.

Geheel verzorgde dag voor €297
Deze masterclass voor €297 is geheel verzorgd met lunch, koffie, thee, frisdrank en gratis parkeerplaats.

 Bonussen

  • 1 maand Optie Aanbevelingen t.w.v. €76
  • 1 e-book naar keuze t.w.v. €77

Totale waarde bonussen: €153

Mail naar info@optieacademy voor meer informatie of bel naar 06-50746210

Over Cor Wijtvliet

Cor Wijtvliet foto

Cor Wijtvliet (1954) studeerde middeleeuwse geschiedenis aan de Universiteit van Leiden. In opdracht van het Nederlands Instituut voor het Bank- en Effectenbedrijf (NIBE) schreef hij een proefschrift over de wordingsgeschiedenis van het Nederlandse handelsbankwezen.

Na zijn periode bij het NIBE en een kortstondig verblijf bij het Centraal Bureau voor de Statistiek is Cor Wijtvliet vanaf 1996 aan de slag gegaan als aandelenanalist. Hij startte deze carrière bij het effectenhuis Wesselius om in 1998 over te stappen naar Van Lanschot Bankiers in Den Bosch.

In 2009 heeft hij Wijtvliet Research opgericht en publiceert hij met grote regelmaat nieuwsbrieven, waaronder voor Beurshalte en OptieAcademy.

Gegevens

Datum:
21 november 2015
Tijd:
08:00 - 16:00
Kosten:
€297
Website:
https://www.optieacademy.nl/

Organisator

OptieAcademy
Telefoon:
0650746210
Website:
https://optieacademy.nl/

Locatie

Golfclub Kromme rijn
Sportlaan 6
Bunnik, 3981 HP Nederland
+ Google Maps